HUMANITARNE AKCIJE 

Humanitarna Akcija-Pomozimo Nemanji

Krajem maja Nemanji je, nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftamologa, zatim neurologa i urađene MR, otkriven maligni tumor na mozgu, rekla je njegova majka Sandra Damčević koja moli sve ljude dobre volje da im pomognu u prikupljanju novca za dalje lečenje.

Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS, a HP nalazom malignitet je potvrđen. „Vreme nam nije saveznik. Najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora (Medulloblastoma, klasični tip, gradus IV) ima bolnica Gustave Roussy u Parizu.

Od saznanja da nam je Neca oboleo od ove opake bolesti, živimo neočekivani i neželjeni, paralelni život, u kojem ima prostora samo za jednu misao – kako da pomognemo svom detetu.

Svesni smo i da ovu tešku i neravnopravnu bitku ne možemo dobiti sami i da nam je pored pomoći rođaka i prijatelja, potrebna i pomoć vas, ljudi koje ne poznajemo“, rekla je Damčević.

Humanitarni računi otvoreni kod Komercijalne banke: Dinarski 205-9011007127981-39 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević Devizni za uplate iz inostranstva RS35205903102407124975 Sandra Damčević, korisnik računa Nemanja Damčević.

Pridružite se i na Facebook-u

Slični članci

Leave a Comment

thirteen − thirteen =