VESTI 

MBA i Master sajam u Beogradu

inzenjeri-i-dizajneri

Access MBA Tour, svetski lider za sastanke Jedan na jedan u oblasti poslovnog obrazovanja, održaće se u Beograd 23. novembra 2016. godine sa početkom u 16 i 30 časova u hotelu Hyatt Regency Belgrade.

„Access MBA je predviđena da premosti jaz između poslovnih rukovodilaca i elitnih MBA programa iz celog sveta putem personalizovanih individualnih susreta i jedan na jedan zmeđu kandidata i predstavnika škola“ – rekao je Kristof Kutat (Christophe Coutat), generalni direktor kompanije Advent Group.

Krstarenje

Sastanci Jedan na jedan omogućavaju poslovnim stručnjacima da pronađu vrhunski MBA program koji odgovara njihovom prethodnom obrazovanju i očekivanjima. Stručnjaci za obrazovanje svakog kandidata za MBA podvrgavaju postupku selekcije i određivanja odgovarajućeg programa. Polaznici koji se kvalifikuju tada dobijaju dnevni red za određeni broj dvadesetpetominutnih sastanaka sa direktorima odeljenja za upis studenata.

Busines People- Sale 2

Na skupu učestvuju vrhunske međunarodne poslovne škole iz Evrope i Severne Amerike, kao i prestižne lokalne institucije. Kandidati mogu očekivati da se sretnu sa predstavnicima škola kao što su ESCP Evropa, Evropska škola za menadžment i tehnologiju (ESMT) – Berlin, HHL poslovna škola u Lajpcigu, Internacionalni fakultet univerziteta u Šefildu, univerzitet Bentli, univerzitet u Ljubljani, Ekonomski univerzitet u Beču WU Executive Academy. Očekuje se da će skupu prisustvovati do 300 kvalifikovanih MBA kandidata iz Beograda i drugih krajeva zemlje.

Prijava za skup

Da bi bili izabrani za sastankeJedan na jedankandidati treba najmanje pet dana ranije da se prijave na linku :http://bit.ly/2e6UGGM 

Preuzeto sa : https://sasamihajlovic.wordpress.com/2016/10/26/medunarodni-mba-skup-koji-ce-se-odrzati-u-beogradu-2/

Slični članci

2 Thoughts to “MBA i Master sajam u Beogradu”

  1. […] I MASTER SAJAM U BEOGRADU Access MBA Tour, održaće se u Beograd 23. novembra 2016. sveusvemu.in.rs/mba-i-master-s… https://t.co/eV7T7z8YY9 […]

    1. sveusvemu

      Zanimljiv clanak.
      Samo napred dizajneri.

Leave a Comment

three − 2 =