SPORT VESTI 

Nedović: Trener je preterao, mediji su to iskoristili

Srpski reprezentativac i košarkaš Unikahe Nemanja Nedović objasnio je u intervjuu za Večernje novosti da je vest o njegovoj teškoj povredi pogrešno protumačena.

Po Nedovićevom mišljenju svemu je „kumovala“ preterana izjava trenera Unikahe Đoana Plaze, koju su španski mediji pogrešno plasirali.

„Mislim da je Plaza preterao, na konferenciji je spomenuo da se kod takvih povreda u drugim sportovima dešava da sportisti završe karijeru. Dugo je trener i trebalo bi da zna da mediji jedva čekaju da iskoriste takve reči da bi plasirali senzaciju, tako da mi nije jasno zbog čega je to rekao. U svakom slučaju, to nije istina“, rekao je Srbin, koji je povredio mišić desne noge u duelu sa Gran Kanarijom 17. novembra.

On je od tada van stroja, a u utorak se pronela vest da će završiti karijeru, iako ima tek 25 godina. Da situacija nije tragična potvrdio je i Nedovićev menadžer Miško Ražnatović, a mladi košarkaš je pojasnio i da su pregledi pokazali da će se povreda povući.

Ipak, tačan datum povratka na teren još nije definitivno poznat.

„Želim da se vratim što pre, zacrtao sam sebi da budem spreman za utakmicu protiv Budućnosti 23. novembra, ali se dužina oporavka kod oštećenja nerava ne može predvideti. Možda se vratim sutra, možda za nedelju dana“, izjavio je Nedović, koji je na tviteru stigao i da se našali na račun svog stanja.

Slični članci

Leave a Comment

sixteen + fourteen =