Jedan korak do blistavog osmeha – hollywood smile u Beogradu

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Očaravajuće deluje kada neko ima biserno bele zube i savršeni osmeh koji se u žargonu često zove i holivudski. Za postizanje takvog osmeha u stomatološkoj praksi se zadnjih godina koristi poseban tretman – Hollywood smile. To je stomatološki tretman za postizanje savršenog osmeha, a zubi su biserni, apsolutno poravnati i bez praznina. Ovim tretmanom rešava se veći broj stomatoloških problema pacijenta, a rezultat nije samo savršen osmeh, već i podizanje samopouzdanja koje je sigurno potonulo usled izrazito vidljivih stomatoloških problema, poput oronulih zuba koji i te kako deluju ružno, a za pacijenta deprimirajuće. Belim i blistavim zubima pacijenti naglašavaju svoju svest o značaju oralne higijene, skreću pažnju na blistavi osmeh, a sklanjaju je sa drugih nedostataka, poput fleka i bora na licu, tako jačaju svoju svest i podižu samopouzdanje.

Kako da postignete hollywood smile u Beogradu?

Izraz hollywood smile vezan je za američku filmsku produkciju i do skora je bio zaštitni znak samo velikih filskih zvezda. Medjutim, poslednjih godina se iz Holivuda preselio u Evropu, a onda polako i u poznate brogradske stomatološke ordinacije. Za one koji žele hollywood smile Beograd je taj grad u kome će naći stomatologe koji se ozbiljno bave ovim tretmanom, zahvaljujući fasetama tzv. vinirima i cirkonijum bezmetalnim krunicama i mostovima, koji se postavljaju na mestima gde fale zubi, a krunice na okrnjene, ali delom očuvane vidljive delove zuba, u potpunosti menjaju izgled zuba pacijenta i osmeh dovode do holivudskog savršenstva. Fasete su jednostavnije rešenje, medjutim, da bi one mogle da se korise, zubi mora da budu zdravi ili da imaju manja oštećenja i da su prirodno pravilno rasporedjeni, važno je da su svi zubi na broju, manjak zuba i loš zagrižaj ne mogu se korigovati fasetama. Pošto tretman fasetama zahteva visoku očuvanost zuba, a to je retkost današnjice, on se retko i radi, samo u 5% slučajeva. Ukoliko zubi imaju veća oštećenja ili prirodno nisu pravilno postavljen, fasete ne rešavaju problem, onda se hollywood smile postiže ugradnjom krunica i mostova. Krunice se postavljaju preko celog zuba kao navlake, za razliku od faseta koje se postavljaju samo na prednji deo. Ukoliko tragate za hollywood smile Beograd je centar stomatoloških ordinacija koje pružaju ovu vrstu usluge i bave se estetikom zuba do najsitnijih detalja, rešavaju sve korenite probleme zuba, kako bi oni apsolutno bili pripremljeni za estetsku intervenciju koja će trajno uticati na promenu osmeha i dovesti ga do savršenstva tako da će biti na daleko prepoznatljiv.

Koje su prednosti ovog tretmana?

Glavna prednost holawwood smile tretmana je što pre kreiranja savršenog osmeha, zubi mora da budu u potpunosti zdravi, što znači da svi nedostaci, oštećenja, kvarovi i stomatološki problemi mora pre toga da se reše. Jedan od velikih i sve češćih problema pacijenata je paradentoza, za holivudski osmeh ona mora da bude trajno sanirana, a uz nju trajno mora da se reše problem karijesa i propadanja zuba. Pre samog tretmana mora da se vrati puna funkcija zagrižaja, a samim tim i govora, tako da se uz hollywood smile ne dobija samo stomatološka već kompletna estetika.

spot_img