Produženi vikend u Italiji – malo vremena za savršen odmor

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

 

Italija je oduvek bila turistički raj za posetu, a u nju svraćaju turisti tokom cele godine iz svih krajeva sveta. Srbija ima odličan geografski položaj i nije previše udaljena, a ako se izabere let avionom i produženi vikend je dovoljan da se oseti makar deo čari Italijanskih prelepih mesta.

Šta posetiti u Italiji? Kako isplanirati letnji odmor? Zašto su letovi a Italiju iz Beograda najbolji izbor za putovanje?

Pročitajte sve odgovore u nastavku daljeg teksta. Izaberite neki od tura ili sami osmislite odmor, spakujte torbu i letovanje može da počne.

Šta posetiti u Italiji?

Italija ima bogatu istoriju, kulturu, jedinstvene običaje i prirodnu lepotu kava se retko sreće. Za svakog turistu postoje idealne destinacije koje mogu da popune i mnogo duži odmor pa je važno u startu odabrati šta ćete posetiti jer produženi vikend nikako nije dovoljan za sve.

Najveći gradovi Italije nose bogatu istoriju koja pokazuje uspon jedne od najstarijih civilizacija na svetu.

Rim, Verona, Napulj, Venecija su samo neke od ideja za uživanje ovog leta.

Možete odabrati samo jedan grad ili izabrati turističku posetu više mesta, sve je moguće organizovati za kraći, fenomenalan odmor.

Upoznavanje istorijskih spomenika, uživanje u gastronomskim specijalitetima, odmor uz kapućino, pizza u nekom od restorana, šoping… Spremite udobnu obuću, ponesite naočare za sunce i krenite u avanturu.

*Promocije i popusti

*Zaposlimo Srbiju

*Studiraj u Srbiji

*Lečenje gena Teslinim generatorom

 

Druga opcija za mini odmor jeste poseta italijanskim letovalištima, a greške nema koje god da izaberete. Italija izlazi na čak 5 mora: Jadransko, Ligursko, Tirensko, Jonsko i Sredozemno pa su i uslovi za kupanje različiti i svako može da pronađe najbolju lokaciju.

Obala Amalfi je popularna među parovima, u Napuljskom zalivu je Sorento, za porodice tu je Lido di Jesolo na severoistoku Italije, za letovanje sa društvom idealan je Rimini, ne zaboravimo ni Siciliju i njena letovališta…

Neka mesta su bliže aerodromu, neka dalje, pa birajte lokacije koje vam neće oduzeti puno vremena na putovanje, a ostaviti više prostora za uživanje.

Letovi za Italiju iz Beograda – najbolja opcija za brzo putovanje

Mini odmori na udaljenim destinacijama su mogući samo ako se prevoz obavlja avionom pa se na putovanje ne troši previše vremena.

U našoj zemlji sedmično se organizuju brojni letovi za Italiju iz Beograda, a za samo 1h i 45 min ćete stići na odredište i započeti uživanje u svojoj turističkoj poseti.

Rezervišite karte, odaberite destinaciju i savršen odmor je pred vama.

Teško je doneti odluku? Jednostavno je, planirajte da ponovo posetite Italiju

Toliko mesta za posetu, a premalo vremena zaista otežava izbor šta bi trebalo posetiti u Italiji.

Ipak, najlakša je odluka ako isplanirate ponovnu posetu kada ćete upoznati neko drugo parče raja ove fenomenalne zemlje.

Mini odmori su i jeftiniji pa možete priuštiti odmor nekoliko puta u toku godine, a Italija ima takvu klimu da u njoj možete uživati tokom cele godine.

Upoznajte Italiju iz jednog potpuno novog ugla. Ne pravite velike planove već izdvojite manje novca i samo nekoliko dana da upoznate makar jedan njen deo.

Sigurno je da ćete poželeti da se vratite i ponovo posetite mesta koja su vam se dopala, ali i da upoznate i druge tajne koje krije ova fenomenalna država.

 

 

 

 

spot_img