OSVOJITE PEUGEOT 408 ILI PUTOVANJE NA MALDIVE

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

EKO Serbia nagrađuje verne kupce za deceniju lojalnosti

Beograd, 3. jul 2023.EKO Smile program lojalnosti slavi svoj 10. rođendan, uz obilje novih poklona i iznenađenja za svoje korisnike. U okviru obeležavanja jubileja organizuje nagradnu igru, na svim EKO benzinskim stanicama, tokom koje će kupci moći da osvoje vredne i atraktivne nagrade, od kojih su neke prava ekskluziva, kao što su automobil PEUGEOT 408 i putovanje na Maldive za dve osobe.

Smile lojalti klub je ključni deo naše poslovne strategije, kojim želimo da nagradimo kupce koji svoju kupovinu obavljaju na EKO benzinskim stanicama. Tokom protekle decenije, zahvaljujući podršci partnera i poverenju vernih kupaca, postao je jedan od najuspešnijih programa ovog tipa na srpskom tržištu, sa više od 700.000 članova. Želimo da se zahvalimo svim kupcima na dosadašnjoj podršci i da pozovemo sve one koji još nisu članovi EKO Smile programa da nam se pridruže na ovom uzbudljivom putovanju“, izjavio je Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia.

Nagradna igra pod nazivom „10 godina putujemo zajedno“, koja će trajati od 3. jula do 16. avgusta na svim EKO benzinskim stanicama, omogućiće članovima EKO Smile kluba da ostvare svoje želje i otputuju na neke od najpoznatijih turističkih destinacija. Da biste osvojili neku od nagrada potrebno je da sipate 25 litara goriva i koristite Smile karticu, a uz kupovinu premium goriva dobijate i dvostruko veću šansu da postanete srećni dobitnik.

Svake nedelje biće izvlačeni dobitnici putovanja u jednu od evropskih metropola i vikend putovanja na najlepša mesta u Srbiji – Rim i Zlatibor (10. jula), Lisabon i Kopaonik (17. jula), Milano i Palić (24. jula), Amsterdam i Sokobanja (31. jula) i Atina i Vrnjačka Banja (07. avgusta). Više informacija o nagradnoj igri možete pronaći na sajtu: www.ekoserbia.com ili pozivom na besplatni Call centar, na broj 0800 088 887.

Kompanija EKO Serbia, kao dugogodišnji sponzor Olimpijskog komiteta Srbije, posebno je ponosna što će zajedno sa srpskim olimpijcima izvlačiti srećne dobitnike.

Isprobajte svoju sreću i osvojite interesantne nagrade – Vidimo se na EKO benzinskim stanicama!

spot_img