Deseti jubilarni REBEC održava se od 19-21 Juna u hotelu Metropol Palace u Beogradu

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

 

REBEC je akronim od Real Estate Belgarde Exhibition & Conference. Premijera je održana 23. Juna 2008. u Sava Centru. Od tada do danas, svakog trećeg ponedeljka u junu, u tri dana trajanja, ovaj specijalizovan događaj poziva i okuplja internacionalne i domaće stručnjake, koji posluju na investicionom tržištu nekretnina. REBEC je danas jedini takav, specijalizovani događaj u Srbiji koji sveobuhvatno predstavlja i promoviše profesionalne teme koje prate razvoj sektora nepokretnosti u inženjerskom, pravnom i ekonomskom domenu kao i aktuelne teme posvećene razvoju Javnog Privatnog Partnerstva. REBEC je 2014. konačno osvojio i odbranio status regionalnog / SEE, važnog i nezaobilaznog specijalizovanog događaja. U regionu sličan događaj sa dužom tradicijom je samo “Filipović” konferencija u Zagrebu, ove godine održana po trinaesti put, krajem aprila u hotelu Esplanada..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teme i sadržaj

Ovogodišnji događaj, od 19-21 juna, obeležava deset godina postojanja i ponudiće dosadašnji koncept konferencije i pratećeg izložbenog programa. U okviru redovnih specijalizovanih tema, vezanih za razvoj nekretnina, iznedrene su tri programske podceline koje i ove godine čine osnovu celog događaja. U odnosu na prošlu godinu, REBEC ove godine prvi put  nudi celodnevan podprogram posvećen razvoju hotelske industrije, sa pet tematski vezanih panela u okviru “Hotel development Day-a”. Ovaj podprogram će se održati u konferencijskoj Sali “Lavander” 20. Juna, a programski ga uređuje međunarodna konsultantska kuća Horwath HTL i njihova kancelarija u Beogradu. Pored toga, nastavljajući pozitivne učinke od prošle godine i rastuće očekianja u retail sektoru ove godine, ponoviće se i Retail Development Afternoon takođe 20. Juna. U kongresnoj dvorani “Ivo Andrić”. Ovaj drugi specijalizovani podprogram održaće se uz pomoć i saradnju sa Retail SEE regionalnim web portalom. Poslednjeg dana ovogodišnjeg REBEC jubilarnog događaja, održaće se peti za redom JPP dan u  konferencijskoj Sali “Lavander”, kao treći podprogram uz programsku podršku i saradnju sa Energovizija d.o.o. iz Zagreba.

Trodnevni program se može videti na: http://rebec.rs/Program%20REBEC%202017_timetable_SRB.pdf.

U izlagačkom delu jubilarnog REBEC-a, posetiocima će se predstaviti više od 15 izlagača. Ovogodišnji izložbeni deo se po broju izlagača, približava postignutom rekordu iz 2009.godine, kada ih je bilo 17.

Centralno mesto biće rezervisano za poziciniranje makete grandioznog projekta “Beograd na vodi”

 

Očekivanja

U tri dana trajanja, publici će biti predstavljene 22 različite teme, na kojima će nastupiti preko 100 prvorazrednih govornika iz zemlje i inostranstva. Očekuje se da će poseta prevazići 300 posetilaca. Beograd će, zahvaljući delimično i ovogodišnjem REBEC-u, biti SEE regionalni centar investicionog sveta nekretnina, što je na prošlogodišnjem REBEC 2016 i nagovešteno, a u međuvremenu i potrvđeno.

Trenutno se u Beogradu razvija / gradi, preko 1,200.000m2 raznih vrsta komercijalnih prostora: maloprodajnih (u različitim fazama razvoja su četiri shopping mola i dva retail parka), poslovnih (tri nove kancelarijske zgrade), tri velika logistička centra u okolini Beograda, tri velika Mix Use projekta, dva hotela internacionalnih lanaca i veliki broj  kvadrata u neprebrojnom broju lokacija sa veličinama projekata od par hiljada kvadrata, kao i čitave urbane celine sa preko 100.000m2 namenjenih stambenoj izgradnji.

Zainteresovani  mogu videti potvrđene govornike na http://rebec.rs/speakers.php?l=rs.

U kontinuitetu već tri godine, institucionalni partner REBEC-a je EBRD banka, a njihova kancelarija u Londonu je 1. februara objavila sledeću najavu i oglas:

http://www.ebrd.com/news/events/x-see-real-estate-belgrade-exhibition-conference.html

Ovogodišnji jubilej je posebno podržan od sledeći sponzora: Merin Asset Management, advokatske kancelarije iz Londona “Faegre Baker & Daniels”, Sirius projekta, NovaSton Asset management-a, regionalne kancelarije JLL-a i koncerna Holcim Lafarge. Medijski sponzori su Ekapija i KancelarijaInfo web portali.

Imajući sve gore navdeno, predlažemo zainteresovanima da požure i obezbede svoje mesto na ovogodišnjem REBEC događaju.

Osnivač REBEC-a je FESTLENT d.o.o. domaća konsultantska kuća koja pruža usluge u svim domenima razvoja projekata nepokretnosti, posebno specijalizovana za razvoj projekata industrije i logistike.

spot_img