Glamur Holivuda u Beogradu   

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Manifestacija Najzena i Najmuskarac 21.veka jos jednom je pokazala da opravdano nosi titulu najznacajnijeg biznis dogadjaja u ovom delu Evrope. Udruzenje Najuspesnijih Privrednika 21.veka ponosno je na cinjenicu da je Beograd bio domacin najuspesnijim preduzetnicima regiona.
Glamurozna proslava uprilicena je u hotelu Mona Plaza 23.decembra, a medju dobitnicima nagrada naslo se dvadeset odabranih iz kategorija medija, sporta, knjizevnosti, pronalazastva, mode, humanitarnog rada, beauty industrije…
Ova sjajna prilika za medjusobnim umrezavanjem, stvaranjem poslovnih kontakata, razmenom iskustava i ideja, propracena je i bogatim programom kao i umetnickim performansima modnih dizajnera. Velicanstvene i impresivne poslovne karijere dobile su priliku da se jos bolje predstave i prikazu javnosti, a sam dogadjaj je privukao veliku paznju medija.
Jasna poruka sa ovog znacajnog eventa je da su trud, posvecenost i jasna vizija u kreiranju brendova ono sto odlikuje najuspesnije medju nama, a trajanje je pravo merilo kvaliteta poslovanja.
spot_img