U toku je realizacija projekta “PODRŠKA PORODICI I JAČANJE POLOŽAJA ŽENA KROZ SOCIO-PSIHOLOŠKE AKTIVNOSTI NAMENJENE ŽENAMA I DECI ŽRTVAMA NASILJA”

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Vlada Republike Srbije, Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju i Udružennje žrtava nasilja HAJR u skladu sa Javnim konkursom za dodelu donacija namenenih za projekte podrške porodici, Jačanju položaja žene u društvu, merama populacione politike i unapređenja demografske slike u 2021. Godini, realizuju projekat

 

“PODRŠKA PORODICI I JAČANJE POLOŽAJA ŽENA KROZ SOCIO-PSIHOLOŠKE AKTIVNOSTI NAMENJENE ŽENAMA I DECI ŽRTVAMA NASILJA”

Tim povodom, predsednica Udruženja “HAJR”, Hаjrija Ramadani je rekla:

Hаjrija Ramadani
“Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju je ove godine raspisalo Javni konkurs za dodelu donacija namenjenih za projekte podrške porodici, jačanju položaja žene u drustvu, merama populacione politike i unapredenju demografske slike u 2021 godini. Odobren je naš predlog za projekat “Podrška porodici i jačanje položaja žena kroz socio- psihološke aktivnosti namenjene ženama i deci žrtvama nasilja”. Cljna grupa su dakle žene i deса žrtve nasilja.

Projekat će se realizovati narednih mesec dana, u periodu od 15. septembra doо 15. oktobra kroz više aktivnosti. Najpre će se spovesti Edukacija o korisničkom nivou korišćenja različitih platformi za on-line komunikaciju, a nakon toga, zbog epidemiološke situacije slede on-line Grupne psihološke radionice za jačanje psiholoških kapaciteta žrtava nasilja i Individualni psihološki tretmani i savetovanje. Zainteresovani se mogu prijaviti za grupne i individualne radionice i tretmane.

Udruženje “HAJR” će sprovoditi ove projektne aktivnosti u gradovima Beograd, Aranđelovac, Lajkovac, Niš, Trstenik i Šid. Preko 50 žena i dece žrtava nasilja biće uključeno u projektne aktivnosti.”

Ciljna grupa ovog projekta su: ŽENE I DECA KOJI SU ŽRTVE NASILJA. Projektne aktivnosti će se realizovati u septembru i oktobru 2021. godine.

Pozivamo sve zainteresovane iz gradova Beograda, Aranđelovca, Lajkovca, Niša, Trstenika i Šida da se prijave na grupne on-line psihološke radionice, individualne psihološke tretmane i savetovanje. Ovim aktivnostima će prethoditi edukacija o korisničkom nivou korišćenja različitih platformi za on-line komunikaciju.

Ukoliko ste žrtva nasilja, slobodno se prijavite na telefone:

Za Beograd: 064 482-9599, 069 302-4217 i 064848-3740

spot_img