VAZDUHOPLOVNA INDUSTRIJA REGIONA SASTAJE SE U BEOGRADU

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Beograd, 06. mart 2018. – Drugi po redu Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope (Southeast Europe Aviation Summit, skraćeno u nastavku SEAS) održaće se u Beogradu u Crowne Plaza hotelu, 8. i 9. marta 2018. godine, najavio je Tango Six Events, deo Tango Six Grupe.

Ovogodišnji SEAS će biti najveće okupljanje civilne i vojne vazduhoplovne industrije na našim prostorima. Do sada je za učešće prijavljeno preko 50 kompanija iz 20 zemalja. Očekuje se poseta preko 300 delegata.

Program počinje odvojenim prezentacijama Erbasa i Boinga. Učesnici će imati prilike da po prvi put na ovim prostorima čuju predviđanja i planove za region dva najveća svetska proizvođača aviona, kao i proizvođača regionalnih putničkih aviona koji će predstaviti svoje razvojne programe. Cezar Sančez Lopez, potpredsednik za jugoistočnu Evropu i Izrael, Erbas Grupa, imaće uvodno izlaganje sa posebnim osvrtom na obnavljanje flote helikoptera, dok će Jakob Funkenstajn, regionalni direktor za marketing, Boing, izneti najsveobuhvatniju predikciju kretanja globalnog tržišta putničkih aviona (Current Market Outlook) fokusiranu na region jugoistočne Evrope. Prvi put će biti reči i o vojnom segmentu na panelu o vojnim helikopterima na kome će učestvovati predstavnici ratnih vazduhoplovstava zemalja iz regiona.

Dijalozi, diskusuje i razmena znanja na samitu poput SEAS-a ključna su prilika za sve domaće, regionalne i međunarodne donosioce odluka u vazduhoplovnoj industriji da se povežu kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal za rast u regionu. Tango Six, kao najuticajniji industrijski medij želi ovo da omogući i ove godine za to imamo podršku globalno najvažnijih kompanija” – rekao je Petar Vojinović, generalni direktor Tango Six Events, organizatora SEAS-a.

Programom na SEAS-u biće obuhvaćene i teme o civilnim helikopterskim operacijama (policijska, HEMS i SAR upotreba), zatim edukaciji u vazduhoplovstu, MRO (popravka, održavanje i remont) segmentu, obezbeđivanju u vazduhoplovstvu, regionalnim aerodromima, dronovima, kao i upotrebi novih tehnologija gde su svoju priliku pronašli i startapi iz regiona. Ispred glavne sale gde će se održati paneli, biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima gde će svoje proizvode i usluge izložiti 20 kompanija.

SEAS će okupiti međunarodne i regionalne vazduhoplovne kompanije, profesionalce i eksperte iz industrije koji su prepoznali jugoistočnu Evropu kao jedan od regiona sa najvećim potencijalom za rast u Evropi.

Generalni sponzori SEAS-a 2018 su Erbas grupa, ATR, Embraer, Air Serbia, Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Prince Aviation, Jat Tehnika, Sky Partner i Orao Bijeljina.

Više informacija i agendu možete pronaći na sajtu: www.seas.rs

spot_img