Upoznajte Vesnu šminkerku koja voli Hard Rok

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Redakcija SUS-a: Lična karta , predstavite se u par rečenica?

Vesna: Zahvaljujem na izdvojenom vremenu, pozdrav redakciji i čitaocima. Osnovno zanimanje, prevodilac i edukator za engleski jezik. Ljubav prema oblicima i bojama sam vremenom kanalisala kroz završene brojne kurseve i studije šminke i sebe pronašla u ovom kreativnom poslu.

Redakcija SUS-a: Kakav je Vaš pristup šminkanju,šta Vas razlikuje od ostalih?

Vesna: Nije dovoljno da pristup bude isključivo profesionalan i okvirima onoga što smo učili da izvedemo na praksi. Mora biti individualan, prilagođen klijentu, njegovim potencijalima, ne samo fizičkim atributima. Rečju, da čini jednu celinu

Redakcija SUS-a: Da li ste završili školu za šminku i koja Vam je omiljena tehnika?

Vesna: Završila sam akademske studije iz ove oblasti, kao i brojne kurseve. Zanimalo me je da učim od različitih predavača, da mogu da uočim stilove prenošenja znanja, dobijene informacije uklopim u jednu širu sliku.S tim u vezi, različiti su stilovi bjuti, filmske i scenske šminke, različiti materijali, intenzitet nanošenja boja i konturisanja.
Mom senzibilitetu je najbliža filmska šminka, isticanje atributa i korektivni momenat koji je maksimalno diskretan.

Redakcija SUS-a: Koji su najveći izazovi šminkerskog posla?

Vesna: Najveći izazov je svakako uklopiti želju klijenta sa onim što se može izvesti, a da ostane u granicama estetike. Devojke često ne razmišljaju o detaljima kao što su oblik lica ili oka, veličini orbitalne zone koja nam je osnova za rad na oku, veličini jagodica, već jednostavno donesu sliku kakvu bi šminku hteli. Kompromis je tu rešenje, ali je potrebno naći pravi način sugerisanja

Redakcija SUS-a: Na koji način prenosite znanje drugima?

Vesna: Vraćam se na individualnost koja je za mnogo toga u današnje vreme u senci. Na raspolaganju su brojni tutorijali i skripte, i na tome se bazira većina kurseva – pukoj reprodukciji viđenog. Svoje polaznike učim da posmatraju i pravilno povezuju stečena teoretska znanja sa praksom, da u svakom trenutku znaju šta na kome mogu da primene i u kojoj meri.

Redakcija SUS-a: Kako mogu naši čitaoci da Vas pronađu i stupe sa Vama u kontakt?

Vesna: Za konsultacije i zakazivanja sam na raspolaganju na profesionalnom instagram nalogu @gnrvesna ili ličnoj fb stranici Vesna Milijašević.
Ako treba, tu je i video poziv na viber 0642088830 ili whatsapp 0653088890

Redakcija SUS-a: Recite nam Vaše omiljene Rok grupe i hitove i zašto baš Hard Rok?

Vesna:Interesovanje za čvrst zvuk počinje sa početkom profesionalne karijere Guns N Roses i vanvremenskog hita „Welcome to the Jungle“. Jasna je tu veza sa mojim korisničkim imenom. Ubrzo otkrivam legende poput bendova Metallica i Iron Maiden. Kada razmišljam o čvrstom zvuku i gitarama, prva asocijacija su mi Yngwie Malmsteen i Joe Satriani. Za neke nešto mirnije trenutke su tu Bon Jovi i The Cult. Simfonijski rok je takođe skroz dobra priča koja se podudara sa mojom energijom.

Redakcija SUS-a: Šta bi ste preporučili mladim generacijama?

Vesna: Pronađite se istinski u nečemu i ispoljite svoju kreativnost i individualnost.
Svako je lep na svojstven način, nema razloga da se uklapa u šablone i nametnute okvire, naročito da bi se dopao drugome.

spot_img