Da li je mogućaregenaracija gena na principu generatora Nikole Tesle ? Savremena kvantna medicina će pobediti viruse i savremni stresni život modernog čoveka

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Aktivacija DNA je  proces tokom koga se pokreću više matrice energetskih tela a naš potencijal se lakše i brže razvija.

Lekovite frekvencije su ponovo ugledale svetlost dana i mogu da služe zdravlju. Važan kriterijum je da njihove bazne vrednosti daju sumu 3, 6 ili 9.Nikola Tesla je naglašavao u svojim radovima značaj ta tri broja kao osnovne indikatore božanskog, stvaralačke sile, energetskog reda odnosa u našem vidljivom svetu. U modernoj mikrobiologiji se frekvencije koriste za obnovu oštećenih DNA lanaca.

                                   Ponovo otkriveno prastaro znanje.

U početku je bio Om“ dakle ton i postoji mišljenje da su i piramde podignute pomoću frekvencija. Solfeđo frekvencije su korištene u prošlosti kod intonacije svetih pesama da bi se postigli efekti proširenja svesti kao i opšteg zdravlja. Tonske i muzičke frekvencije su se od pamtiveka koristile u svrhu lečenja i proširenja svesti u skoro svim tradicijama kao nešto sveto i vrlo spiritualno. To znanje je bilo dostupno malom broju  posvećenika. Tek u novije vreme je na talasu ponovnog otkrvanja drevnih znanja mogućnost primene frekvencija privukla je  interesovanje naprednih naučnika. A pre svega se trenutno intenzivno ispituju efekti pojedinih frekvencija na ljudski organizam. U vezi toga DNA sa svojom funkcijom upravljačke centrale ćelije i nosioca naslednih informacija, stoji u središnjoj tački interesovanja.

DNA je neka vrsta prijemnika ali i odašiljača. Orkriveno je da je glavni zadatak DNA u oblasti bioakustičnog i bioelektričnog prenošenja signala a da zvuk kao i vibracija igraju značajnu ulogu u isceljenju DNA, repariranju oštećenih hromozoma.

Naši geni su nosioci informativnih zapisa ali oni i komuniciraju, kako međusobno tako i sa okolinom. Od davnina su mistici znali da se telo može programirati rečima, slikom, tonom ili mislima, danas je to i naučno objašnjeno kroz vibracije. U pitanju je široki spektar informacija koje se baziraju na isceljujućim frekvencijama, to je novi način isceljenja na bazi genetskog informativnog sistema.

Adam 1- Saša Mihajlović

Aktivacija DNA je inicijativni proces tokom koga se pokreću više matrice energetskih tela.  Kroz to aktiviranje naš potencijal se lakše i brže razvija, stvaraju se harmonični putevi međućelijske komunikacijekoji omogućavaju i fizičkom telu da primi i zadrži isceljujuće informacije a time i egzistenciju na boljoj osnovi. Korisno dejstvo se pokazalo na svemu živom, čoveku, biljkama i životinjama. Postiže se harmonija na fizičkom, emocionalnom i mentalnom planu i regulišu ili predupređuju bolesti i teškoće nastale zbog disbalansa. Genetski materijal se rasterećuje opterećenja kao posledice zračenja štetnih polja iz okoline, elektro smoga, hormona, genetski izmenjene i zagađene hrane, kao i vode i vazduha. Takođe stalni stres, svađa, teške reči, loša atmosfera i međuljudski odnosi ostavljaju traga u našem naslednom materijalu.

Korišćenjem ADAM-Gena i LOTUS-Gena se uz pomoć Teslinih tehnologija restrukturiraju naši geni. Započeta degeneracija se neutrališe i ponovo se uspostavlja prvobitna izvorna matrica na zdravoj   osnovi, što daje konkretne rezultate: – regeneracija gena na fizičkom planu – opuštanje obrazaca telesne napetosti – transformaciju emotivnih trauma – poboljšanje intuicije – povezanost sa unutrašnjim jastvom i univerzalnim jezgrom.

ADAM-GEN-neu

Regeneracija naslednog materijala.

Potvrđeno je da DNA fungira kao neka vrsta prijemnika i odašiljača za zvučne  kao i svetlosne frekvencije. Poznati autor Ben Horovic smatra da je glavni zadatak DNA  u oblasti bioakustičnog i bioelektričnog prenošenja signala  i da ton i frekvencije igraju značajnu ulogu u lečenju DNA. Zaista se ton uspešno primenjuje za regeneraciju naslednog dobra.

TSW

Grupa naučnika  oko ruskog naučnika Garajeva npr. modulira specifične govorne frekvencije na laseru.  Sa tim, u radio ili svetlosne talase modulisanim kodovima obnavljaju se oštećeni hromozomi, narastaju nove endokrine žlezde i stimuliše rast zuba. Najčešći osećaj koji imaju korisnici je jedno prijatno osveževajuće zračenje kao blaga topla kiša. Atmosfera postaje prijatna i oseća se duševni mir i punoća, bolna i problematična mesta se povlače ili se aktiviraju i zatim nestaju.

WP_20150225_18_41_06_Pro

Informacije o aparatima: manager@sasamihajlovic.com ili 065 33 211 77

spot_img