Kako odabrati savršen ženski kaput?

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Ženski kaputi sa krznom ili bez njega su uvek na sniženju tokom leta, ponuda je raznovrsna, a veličine su raspoložive jer se retko ko odlučuje da sada kupuje jesenje i zimske odevne komade. Vi budite mudriji.

Predlažemo vam da pogledate ponudu kaputa i odaberete idealan dok je po povoljnim cenama. Za 8 nedelja ćete biti zahvalni jer će septembar i oktobar doneti hladnije vreme koje će svakim danom postati sve idealnije za nošenje jesenjih jakni i kaputa.

Kupujte kvalitetne odevne komade i uštedite plaćanjem dok su na popustu, evo kako da odaberete savršen model za vas.

Svaka dama zaslužuje fenomenalan kaput

Kaputi su bezvremenski odevni komadi koji se krojem i materijalima ne menjaju mnogo, a odlični su i za kežual i za elegantne prilike. Izdužuju figuru, prave siluetu peščanog sata i savršeno čuvaju od niskih temperatura, vetra, snega i kiše.

Zbog toga, svaka dama treba da u svom ormanu poseduje makar jedan zimski kaput, a sada i po povoljnim cenama koje čak i najskuplje modele čine pristupačnima.

Neutralne boje i klasičan kroj – uvek sigurna varijanta

Kaput u crnoj, sivoj, bež i drugim neutralnim bojama je sigurna varijanta koja će odgovarati i za poslovne kombinacije i za svakodnevne prilike.

Modeli imaju ravan, A kroj ili kaput uži u struku, najčešće je do kolena sa klasičnom ili ruskom kragnom.

Sa ovakvim modelom nema greške, ali mi vam predlažemo da proverite i druge modele.

*Promocije i popusti

*Zaposlimo Srbiju

*Studiraj u Srbiji

*Lečenje gena Teslinim generatorom

Ženski kaputi sa krznom – elegantnija varijanta koja kao da je stvorena za princezu iz bajke

Kada su u pitanju ženski kaputi sa krznom, postoji više modela koji će svakoj dami odgovarati. Ovi kaputi nisu pravljeni da se uklope, već da smelo istaknu vašu lepotu kroz boje i detalje sa krznom koji ga krase.

Ženski kaputi sa krznom oko vrata je svakako standardni model, ali tu su i varijante sa krznom oko rukava, sa krznom na kapuljači ili duž ivice kopčanja.

Ovakav kaput je dovoljan da se istaknete u svakoj situaciji i atraktivan je sam po sebi. Zato svaka dama treba i da ga ima.

Nestandardni modeli za smele odevne kombinacije.

Danas su moderni i kaputi u jarkim, veselim bojama, ženski kaputi sa krznom u drugoj boji, kratki kaputi ili dugačke varijante.

Popularni su i detalji, ukrasi na džepovima i patentnim zatvaračima. Sada na raspolaganju imate pregršt modela u veličinama po želji pa izaberite jedan ili više modela koji vam se dopadaju.

Pazite pri odabiru veličine da bi vam model savršeno odgovarao!

Da bi odabrali odgovarajući kaput, naročito ako ga naručujete online, prvo morate biti sigurni u odgovarajuću veličinu, a da bi se ona odredila potrebno je da izmerite svoju:

  • Visinu,

  • Širinu grudi,

  • Širinu ramena,

  • Dužinu rukava,

  • Širinu u struku,

  • Širinu kukova

Ove mere će prodavcima pomoći da vam odrede odgovarajuću veličinu za model po želji, a vama obezbediti kaput koji stoji kao saliven.

Posetite neku od prodavnica sa sniženjem i odaberite najlepše komade. Čak i da kupite više od jednog, vreme je sniženja zimske garderobe i sigurno je da ćete proći daleko jeftinije nego da kupujete kaput u sezoni.

 

spot_img