Kako Vam streč folija može pomoći oko selidbe?

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Moving boxes and furniture in new home

Ako imate selidbu u planu morate znati da Vam nisu potrebne samo kartonske kutije već i streč folija. Za neke delove nameštaja, predmete od vrednosti i dragocene stvari korisnija će Vam biti streč folija nego kartonska kutija. Streč folija je pouzdan saveznik koji će Vam dodatno zaštititi nameštaj i stvari tokom transporta na novu adresu.

Kada svoju pokretnu imovinu dodatno zamotate u streč foliju, smanjićete potencijalne lomove i ogrebotine. Dodatno pomažete radnicima koji će raditi selidbu jer ćete im olakšati posao ako nameštaj spakujete u streč foliju. Ovo je najbezbedniji način da Vaše stvari stignu bezbedno na odredište. Postoje streč folije različite širine i debljine tako da možete nabaviti onu streč foliju koja najviše Vama odgovara, u zavisnosti od toga šta ćete pakovati sa njom. Postoji više vrsta streč folija, ali sve one imaju iste odlike, a to je da su vrlo elastične i fleksibilne.

Sa ovim folijama možete zaštititi čitave palete na kojima se nalaze Vaše stvari spremne za selidbu. Čak i kutije u koje spakujete svoje stvari možete obmotati streč folijom da biste bili sigurni da se ništa neće desiti stvarima koje ste spakovali unutra. Ovo pogotovo važi za porcelan, tanjire, čaše i kuhinjski asortiman koji je lako lomljiv i na koji treba obratiti posebnu pažnju. Kristal i porcelan najbolje je sačuvati od lomova tokom selidbe tako što ćete svaki tanjir ili čašu umotati u novinski papir, poslagati u kartonsku kutiju, a zatim kutiju omotati streč folijom.

Koliko streč folija dobro štiti?

Ako ste se pitali koji je to materijal koji amortizuje sve vrste udaraca tokom selidbe verovali ili ne to je streč folija. Sa stvarima koje ste zaštitili streč folijom možete tokom transporta manipulisati kako god želite bez bojazni da ćete ih oštetiti. Kada planirate selidbu obavezno prvo morate isplanirati kako ćete zaštititi stvari i nameštaj i tek onda počnite sa pakovanjem jer ako to ne učinite čekaju Vas nepotrebne glavobolje.

Svaki tovar koji spakujete u streč foliju biće veoma stabilan u transportu jer je glavna odlika ovog pomagača to da je tanak, elastičan, fleksibilan i izdržljiv. Nemojte brinuti o veličini svog nameštaja, ili o kabastim stvarima jer je streč folija veoma rastegljiva, što znači sve što zamislite možete spakovati u nju. Pre svega Vaš nameštaj će stići na novu adresu bezbedan i bez ogrebotina ili nekih većih lomova.

Streč folija štiti Vaše dragocene stvari maksimalno od oštećenja i najbolje ćete je iskoristiti ako na paleti sjedinite veći broj predmeta da ne ispadnu tokom selidbe. Kada vrata nameštaja oblepite streč folijom bićete sigurni da se neće otvarati tokom transporta. Takođe ako niste znali streč folija štiti od vlage i prljanja jer često se stvari transportuju u neko skladište pre konačne adrese, a neretko su ti magacini prljavi i imaju problem sa vlagom.

Streč folija je transparentna što je sjajna osobina jer u svakom trenutku znate gde ste šta spakovali, i o kom se tovaru radi, kada budete tražili prilikom postavke u nove prostorije. Kada se budete selili obavezno nabavite streč foliju i olakšajte sebi ceo postupak selidbe.

 

 

 

 

spot_img