Oko simboliše čistoću, fokus i svrhu. Oko je ‘ogledalo’ duše. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj ličnosti. Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu. Čovek je kompleksno biće.

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni.

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi verujete da je bolje rizikovati i povrediti nego se zatvoriti od sveta. Ne pokazujete svetu svoje strahove ili nesigurnosti. Verujete da se vaši problemi trebaju rešavati privatno. Pokušavate da budete na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas leči.

2. Duboko u sebi vi ste savesni.

Vi ste tip osobe koja uvek želi ostaviti dobar utisak i učiniti pravu stvar. Verujete da vaši postupci imaju uticaja u životima drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete da učinite sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste izmučeni.

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prošlost koja još uvek utiče na vas. Ne možete pobeći od uverenja da je život nečija bolesna kosmička šala. Pokušavate da pronađete svoj mir gde god možete. Ne pokazujete svetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite da podelite s drugima. Vaš pogled na svet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vreme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof.

Vi ste tip osobe koja će verovatno preanalizirati sve i svašta. Volite istražiti dublje značenje stvari. Ponekad se i izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumeti, ali još uvek niste samouvereni. Vidite život kao slagalicu i volite da se igrate komadićima dok se ne uklope u neku celinu. Ne možete nikada shvatiti smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni.

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a šta reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše se raspoloženje menja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promenili u nekoga drugog. Ne otkrivate svetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo reči i zbunjujućeg delovanja. Volite posmatrati i proučavati ljude pre nego što im se približite. Govorite samo ono u što ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osetljivi.

Vi ste tip osobe koja primećuje sve i ne zaboravlja ništa. Saosećate sa svetom. Duboko osećate i najmanje sitnice mogu uticati na vas. Vrlo vas je jednostavno nasmejati ili rasplakati. Ne pokazujete svetu koliko ste krhki. Umesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete biti. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite što dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni.

Vi ste tip osobe koja je uvek energična i strastvena. Nema ničega suptilnog u vama … nikada. Imate tendenciju voleti ili mrzeti. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete postati prilično nervozni. Kod vas su uvijek veliki ulozi. Ne možete sebi pomoći da od svega u svojoj glavi napravite dramu.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični.

Vi ste tip osobe koja ima neobična interesovanja, uverenja i prakse. Uvek ste bili malo ‘čudni’. Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude šta bude. Svetu pokazujete sve o sebi. Nemate šta da skrivate, a smejete se onima koji vam sude. Voleli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno se radosti može naći kad niste konformist.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni.

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razume druge ljude. Možete reći toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvek znate kad vas lažu. Pokazujete svetu tačno ono što želite pokazati. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad neko vas čita. Znate kada ste izmanipulisani, a takođe znate i kako daizmanipulišete nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne činite.