Kako odabrati pravo mesto za doček Nove godine u Beogradu?

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

 

Pratimo najbolji vajb koji postoji i dolazimo do najglamuroznije večeri u godini, a šta bi to moglo da bude nego novogodišnje veče. Kao i uvek, sve što se može poželeti od jednog dočeka nalazi se već u srpskoj prestonici. Dovoljno je videti jedan sasvim običan izlazak u Beogradu, koji je sve osim običan, da shvatite da novogodišnja noć onda jeste nešto sasvim posebno i jeste opravdano veče koje privlači ne samo domaće, već turiste iz celog sveta.

Nova godina, Beograd, 2024. godina? Možda sve to deluje još malo daleko, ali, istina je ipak drugačija. Od toga kada treba pronaći mesto do toga koje mesto odabrati, dajemo vam informacije na tacni!

Kada je potrebno uraditi rezervacije za doček Nove godine u Beogradu 2024?

Dovoljno je da već ovog trenutka otvorite pretraživače na svojim telefonima, kompjuterima i ukucate „Nova godina Beograd 2024“ ili nešto slično, a onda će vam izlistati na desetinu najrazličitijih mesta gde je doček već isplaniran i ugovoren. I ne samo to, videćete nešto mnogo važnije, a to je da su u ovom trenutku brojne rezervacije već popunjene. Iz tog razloga, za doček Nove godine u prestonici ne postoji zadnji čas ili postoji retko u last minute ponudama, ali je mnogo bolje rezervisati mnogo pre nego što se razmišlja o tome šta obući, obuti, kako se srediti, budući da često tada bude veoma kasno. Znači, rezervacije uraditi već sada, a za gde, evo nekih ideja!

  1. Kako napisati CV

  2. Saša Mihajlović

  3. Uradite test godine rodjenja – Otkrijte Vasu proslost i buducnost

Luksuzni doček u prestonici

Prvi na listi su uvek hoteli, kao najluksuzniji način da u srpskoj prestonici dočekate predstojeću godinu. U nekima se drže tradicionalnih i proverenih formi provoda, dok drugi menjaju svoje navike. Tako, kao i prethodnih godina, hotel Hyatt nudi najluđi provod uz nastup Jelene Karleuše, dok će u hotelu Crowne Plaza nastupiti jedan od najvoljenijih folk izvođača, Aca Lukas. Nedaleko od njih, u hotelu Metroploitan, sprema se pravo uživanje uz muziku i za dušu i za đusku, jer nastupaju Seka Aleksić i Slađa Allegro, kao dvojac koji mnogi vole. I za sve ovo treba izdvojiti nešto više novca, jer cene se kreću od 120 evra po osobi, pa naviše. Međutim, kada uporedimo prostor, zvezde i luksuz kojem se teži, definitivno cene nisu velike.

Svetla velikog grada u novogodišnjoj noći na splavovima i u klubovima

Drugačija doza luksuza i provoda, ali pre svega provod zbog kojeg je Beograd najpopularniji u Evropi, pa i šire, čekaju svake noći svoje goste na splavovima i u popularnim klubovima. Za najlepšu noć u godini. priprema se nešto za pamćenje, kao i uvek tu su splav River, Na vodi kafana, Tarapana, Uzbuna. Jedna od boljih strana vaše odluke da dočekate Novu u Beogradu i to na nekom od ovakvih mesta jeste što možete da pronađete provod kakav volite, da li uz neki popularni bend, popularne pevače ili savršene DJ-eve, a svi će pružiti moderan prostor, najbolji koncept žurke i provod do jutra, kakav novogodišnja noć i traži za sebe.

  1. Napravite svoj omiljeni koktel, sasvim lako i jednostavno

  2. Poslovi u inostranstvu 2023

Nova godina u beogradskim kafanama

Može li se uopšte bez Skadarlije i boema? Zato je Nova godina u Beogradu nešto najlepše što osoba sebi može da priušti, pa dok će jedni ići u hotele, drugi u klubove, obožavaoci tamburice, starogradske muzike, sevdaha i kafanske atmosfere, imaju Skadarliju kao jedinstveno mesto na svetu. Jer sigurno je da je drugi nemaju, niti se duša Skadarlije može igde sresti još, posebno kada je najluđi provod u godini. Beograd vam priprema uvek nešto drugačije i ekskluzivnije u odnosu na ostale.

spot_img