Splav Emporio mesto dobre zabave

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Splav Emporio predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Nalazi se na adresi Ušće 2b, na mestu nekadašnje Fensi kafane, koja je u potpunosti preuređena u klupskom fazonu. Tokom dana ovde možete popiti kafu ili uživati u nekom od ukusnih jela koje Vam pripremaju, dok noću lokal menja svoju namenu i postaje mesto prave zabave. Posebnu čar Vašem boravku na ovom splavu daje energija prelepe reke, koja čini da se u vrelim danima rashladite i potpuno prepustite uživanju.

Veliko svečano otvaranje biće 02.juna.2017 sa početkom u 22 časova i otvoriće ga Ivana Selakov koja će svojim nastupom zabavljati goste.

Enterijer splava Emporio je potpuno podređen Vašem maksimalnom uživanju i zaista je neodoljiv kada je spektakularan izlazak u pitanju. Splav je osmišljen tako da u njemu nema lošeg mesta i ništa Vam ne može promaći, bilo da ste na nekom barskom stolu, visokom sedenju ili u separeu, uvek kao da ste u centru zbiva

 nja, dok su sistemi rasvete i ozvučenja vrhunskog kvaliteta. Sve ovo ćete lako i brzo zavoleti, jer se menadžment lokala potrudio da za Vas osmisli mesto u kom će vam provod biti najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Tu su i brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati Vaš najbolji prijatelj. Na splavu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca, dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod na ovom splavu činiti nezaboravnim.

Beograd je ovim splavom postao bogatiji za još jedno mesto za odmor i zabavu, na oduševljenje svih istinskih ljubitelja pravog klupskog provoda. Ne čekajte više ni sekund, već obezbedite sebi jedinstveni provod za pamćenje.

Info i rezervacije : 064 08 52 676 i 061 200 74 70

spot_img