Zaštita od elektromagnetnog zračenja,još jedan naš patent Srbije koji može da promeni zdravlje u svetu

Related

Kako samopregledom sprečiti pojavu ozbiljnijih bolesti i stanja

    Očuvanje zdravlja trebalo bi da bude prioritet svakog čoveka,...

Najčešća pitanja o laserskoj rejuvinaciji vagine

  Kako laserska rejuvinacija vagine funkcioniše? Laser stimuliše bujanje kolagena i...

U lavabou vam se stalno zadržava voda – evo šta treba da uradite

Zapušen lavabo nećete moći dugo da koristite jer će...

Godišnji odmor u Puli

  Velika većina ljudi vredno radi preko cele godine, tako...

Koliko je teško izaći iz zone komfora i poslovno se pokrenuti

    Poslovni svet je dinamično okruženje podložno konstantnim promenama, koje...

Share

Za potrebe mobilne telefonije, radija i televizije, radarskih i vojnih sistema, prenosa informacija predajnici postojano emituju elektromagnetne talase – visokofrekventan elektrosmog koji mi nemožemo da osetimo.

Danas su elektromagnetna polja mobilnih tehnologija prilikom jedne emisije talasa od deset do sto puta snažnija od polja radio-televizijskog prenosa. Uz sve to mi se nalazimo na početku jednog razvoja, koji ima sve veću primenu u komunikaciji.

Tako, pored mobilnih telefona, postoje i unutrašnji primopredajnici i kompjuterske mreže koje prenose informacije preko predajnika. Da kažemo da u skoro svakom drugom domaćinstvu postoje bežični telefoni koji postojano emituju elektromagnetne talasa, čak i kada se ne upotrebljavaju.

Povećanje primene moderne tehnologije bila bi nemoguće bez električne energije i visokofrekventnog elektromagnetnog zračenja. Za proizvodnju i distribuciju električne energije napravljeno je dosta aparata, električnih centrala, visoko i niskonaponskih povezivanja, sistema za transformaciju električne energije, dalekovoda, pa sve do kućnih aparata.

Pogledajte na linku šta sve leči energetska ploča S : Energetska ploča S

 

Ova niskofrenkvetna mreža stvara električna i magnetna polja i sa time zagađenje okoline poznato kao elektrosmog.

Isto tako su električni aparati, veze i ostale instalacije okruženi elektromagnetnim poljima i/ili emituju elektromagnetne talase.

Energetska ploča S je najsavremeniji oblik kristaloterapije i deluje tako što metalna rešetka u nano kristalima metala koji su naneseni na ploču stvara plus polarizovano magnetno polje koje emituje blagotvornu energiju na ćelije koje su depolarizovane usled: prehlade, udarca, nagnječenja, ranjavanja, operativnog zahvata, stresne situacije , spavanja i rada na mestu koje je izloženo štetnom zračenju i dovodi do energetskog balansa u organizmu tretirane osobe.

Pomaže pri ozdravljenju: obolelog organa, mišića, zgloba ili nerva.
Uz ove tretmane se mogu koristiti lekovi i medicinski tretmani

Energetska ploča S je blago terapeutsko sredstvo i uklanja sve vrste bolova bez bilo kakvih štetnih nuspojava i potpuno je neškodljiva

Energetska ploča S podiže energiju : celokupnog tela , imunološkog sistema , cirkulaciju , respiratornog sistema , moždane kore , hipofize , epifize , jetre , endokrinog sistema , mišićnog sistema ,bubrega…

Facebook : Energetska ploca S

spot_img